Buy Vanilla Beans Here

Thursday, 25 February 2016

Hada Labo Shirojyun Arbutin Milk Review

Assalamualaikum dan salam vanilla semua.

 Saje nak share review setelah habis guna Hada Labo Shirojyun Arbutin Milk ( whitening series ) Fida pakai as day and night mousturizer.
 Cuma siang fida guna sikit, malam lebih sedikit untuk elakkan muka nampak bersinar sinar waktu siang hari.

 Fida guna ni lebih kurang 1 tahun jugaklah. Sebab ada masa on and off pakai. Hehehehe.

 My skin feels moisturized, not sticky sticky seperti hada labo moisturizing range tu. 
I do not get any breakout.
 Will i buy again?
 Not for the time being sebab fida nak try Dragon's Blood face oil as day moisturizer. (Ni terpengaruh dengan iklan rahsia kecantikan Angelina Jolie hahahahaha )

 Night moisturizer fida akan cuba habiskan sk11 stempower moisturizer ( beli kat groupon trial set barulah merasa, kalau harga betul rasanya tak terbeli, hahahaha, kena habiskan kalau tak membazir waaaaa ).

Bila yang tu dah habis. Barulah fida beli MUJI skincare ( maybe anti aging or organic range Milk, kena beli big size baru jimat berganda ganda, tapi MUJI kat malaysia tak banyak big size, semuanya travel size which is very costly. ) MUJI anti aging skincare ada collagen, & i have checked with their customer service support, the collagen used in their anti aging products is fish collagen YEAY!!!!

 InsyaAllah will give another review on Dragon's Blood face oil.

Thank you very much for reading.
Assalamualaikum and have great day!
Fida Vanilla

Please note that the results may vary depends on individual skin type.


No comments:

Post a Comment