Buy Vanilla Beans Here

Thursday, 10 April 2014

Diy elsa dress project

Assalamualaikum, ini adalah dedication entry to my neighbour cum urut lady cum sometimes look after my children when my husband and I have to attend meetings & seminars. She is Kak Ani
Hari tu, pergi rumah kak ani, tetiba termasuk topik frozen. Then suddenly dua dua keluar mentol atas kepala. Jom buat baju elsa utk aisyah nak? Fida ok je. Tp x pandai jahit, so kak ani mmg suka jahit. Ok x pe, fida beli kain. Then fida bg kak ani. Sekali jeng jeng jeng ..... keluarlah hasil begini
Bukan main berposing Aisyah
Abang Azizi pun nak interframe :)
Bersama Anak lelaki sulongku azizi, Anak Bongsu Kak Ani, Dinah dengan costume sleeping beauty inspired. Tak lama keluar cerita Maleficent kan? hehehehe
Aisyah tumpang pakai crown Dinah, sudahnya balik mlm tu, dia bising kat papanya nak beli crown yang exactly sama jugak
Ni dia pakai cape ala 'elsa' dari frozen. Baju macam pengantin dah...... :)

Anyway, I'm really amazed dengan ketekunan & kesabaran Kak Ani, buat baju ni, bukan mudah rupanya. Tak sabar nak tunggu baju Dina siap, boleh posing sesama kat club house rumah kami nnt. :)

No comments:

Post a Comment