Buy Vanilla Beans Here

Friday, 13 September 2013

The Awesome Tepung Amazing Almondkiss Cookies

Baru-baru ni fida beli tepung Amazing Almondkiss dari Ayi. Bila sudah dapat order, delivery cepat. Alhamdulillah!!  Suka mcm tu. tidaklah terus buat, sebab masa tu fida sakit gigi, pergi buat treatment gigi, tu yg x dapat terus buat. 
Alhamdulillah dapat sedikit buat untuk anak-anak, sebab bekalan biskut mereka sudah habis. kesilapan fida semasa buat resipi ni, fida canai sebesar sudu makan. tu yg besar-besar cookies fida. 
sudahnya tengah jalan, fida tukar ke saiz sudu kecil, anak2 dah habis mkn yang kecil-kecil tinggal yang besar ni je. tu pun dh sikit. 
Disahkan Halal oleh jakim, sesuai kalau kita nk tiba-tiba teringin nak bake tapi sungguhlah x rajin nak timbang itu timbang ini, bahan tambahan cuma 125 gram mentega & 1 biji telur. oklah. Kalau nak try, fida sudah sediakan link di bawah untuk orderkan. Enjoy
Fida



Jumlah Paket

No comments:

Post a Comment