Buy Vanilla Beans Here

Thursday, 19 September 2013

ATP 2013 Buffet Dinner Promo at Makan Kitchen, Double Tree by Hilton

Assalamualaikum & salam vanilla semua, 
pada entry kali ini, fida nak cerita mengenai promosi oleh Hotel Double Tree Hilton sempena ATP sedang berlangsung sekarang ni. 
Apa promosinya? ianya adalah kupon 1+1, maknanya  kawan anda lagi seorg dapat makan malam percuma di makan kitchen, double tree hilton. best tu. makan mlm buffet. 
so pada Hari Malaysia yang lepas, husband fida bawa kami sekeluarga dan dia teringin nak belanja famili kakaknya sekali. 
Alhamdulillah buffet spread ok, cuma tiada oyster, melepas nak rasa raw oyster. huhuhu. 
Promosi dia sampai 31 oktober 2013, bolehlah nak bawa famili berbelanja makan sedap sekali sekala, membawa client for a dinner treat. tapi syaratnya kena bawa sekali pamphlete atp untuk kupon promosi buffet tersebut. Oh ya! mana nak dapat pamphlet ni? di Makan Kitchen sendiri ada, di stadium bukit jalil pun ada. 
Till I blog again!
Fida Vanilla
The secret ingredient in your bakery! 
Assalamualaikum
Have a great day!
Ini dia page fida: Fida Vanilla - Vanilla Beans. https://www.facebook.com/fidavanilla
My S-i-L menikmati juadah sebelah sana, anak lelaki dia. 
My family - alahai Aisyah kenapa naikkan kaki tu? 
  

My hubby, menunjukkan hasil kerjanya di dalam pamphlet ATP 2013
Aisyah posing sambil tengok youtube
Hehe, bilik air cantik beraroma terapi lagi, terpaksa posing gitu. :)
Anak-anak pelik melihat asap sejuk 

Anak Bujangku Azizi posing hensem
View KLCC
Keluarga Kami & Sister in Law: Kak Mastura & Abang Bahrom

Alhamdulillah dapat tempat duduk secluded sikit, anak-anak boleh berbising dalam bilik tu. 

Rupa pamphlete ATP 2013
Tu dia Kupon Buffet Dinner 

Bangga kerana kesemua gambar di dalam pamphlete ini adalah hasil kerja fotografi suamiku. 


No comments:

Post a Comment