Buy Vanilla Beans Here

Friday, 25 May 2012

How to: membersihkan peralatan lip balm / beeswax based products.

Assalamualaikum & salam vanilla, apa khabar semua? Di harap semuanya sihat. sekarang ni tgh musim cuti sekolah? so apa plan anda semua. my plan is, cuti sekolah, hehehe anak sulung yg cuti sekolah, mamanya yang excited nk buat itu ini, mcm mamanya yg sekolah je.

What i want to share with today is actually sambungan dari kelas membuat lip balm & lipstick saya, bagaimana hendak membersihkan anda, sbb bila saya tgk kt internet, rata ckp once dh guna utk beeswax samaada khas utk beeswax shj atau rebus air dlm perkakas tu berkali kali smpi bersih, penat tu, not to mention, bekas tetap melekat walaupun kita 100 kali pun, trust me, my experience. Been there, done that. ok, video ni dh lama buat, cuma x dpt akses laptop tu yg x dpt nk update kt blog. & the important tools u need utk membersihkan peralatan tersebut adalah: minyak masak yg telah digunakan & tissue towel.

Bagaimana caranya. just view the video yg fida letak di dalam entry ini. Enjoy your holidays!
Assalamualaikum.
fida vanilla



Nak belajar buat lipbalm & lipstick? jom join kelas fida, very easy nak buat. however, cuti sekolah ni, fida tak buat kelas membuat lip balm & lipstick sbb fida balik kampung. Insyaallah balik dari kampung, kelas will resume as usual. 

Gourmet vanilla beans madagascar, tahitian & coming soon indonesian only at Fida Vanilla - Vanilla Beans

4 comments:

  1. salam Fida.saya berminat nak belajar cara buat LIPstik..minta tolong sms saya detai ya (MSNIENA)019-3040475

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear, really sorry lmbt reply your comment. baru nmpk.
      boleh email fida ke fidavanilla@gmail.com for more details.
      0132877769

      Delete
  2. salam fida sy nak tanye dimana boleh saya dapatkan beeswax ini... zety

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Zety nara, boleh email fida for more details on beeswax, email: fidavanilla@gmail.com
      thank you very much dear.
      ♥♥♥♥♥

      Delete