Buy Vanilla Beans Here

Wednesday, 2 May 2012

Bengkel Asas Membuat Lip Balm & Lip Stick

Assalamualaikum & dan salam vanilla, lama dah tak update entry on this blog, wondering how you guys have been? Insyaallah all in great care. Anyway, this entry is about my 1st workshop making your own lip balm & lipstick.
   ON 1st may 2012, fida buat bengkel asas membuat lip balm & lipstick from beeswax. Siapa sangka buat lip balm & lipstick sebenarnya senang sgt, it's a combination of chocolate knowledge & colouring knowledge. class pun x lama 1 jam je, alhamdulillah dapat cover 2 subjects in a hour +, if it's not because i'm using slow cooker, the class will end less than 1 hour.
  ni dia gambar gambar yg sy dpt shoot during bengkel dilangsungkan, x dpt shoot byk sbb anak2 'mama mama', i'm still a stay at home mum, my children are all attched to me. tu yg x dpt nk buat anything more than 1 hour.


    
gambar atas tu, saja nak bg pelajar2 pengalaman masukkan lipstick yg dh siap ke dalam lip pot.
gambar bawah, group photo shoot hehehe... ada jugak tukang interprem.

   ada sorg pelajar x dpt, because dia ada hal, it's ok, just come to any other workshops.

next workshop of making lipbalm & lipstick will be on 13th may 2012, 10.00am. be sure to book your seat if your interested to join my workshop, email me at fidavanilla@gmail.com for booking details because fida kena prepare bahan & buat sijil. walk in mmg fida x dpt accept. sorry.

No comments:

Post a Comment